mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

Het laatste nieuws

Woensdag 13 september organiseert het RONN ( Regionaal Oncologie Netwerk Nijkerk) een informatieavond in het wijkcentrum Corlaer.

Tijdens deze avond worden er een aantal korte presentaties gegeven over onderwerpen als: het RONN,  haarwerken, permanente make-up en massage.  Ook zullen er stands aanwezig zijn met informatie over deze onderwerpen. Daarnaast zal er uitgebreid informatie verstrekt worden over het thema voeding. Vanaf 19.15 uur staat de koffie/thee voor u klaar. Iedere geïnteresseerde is van harte welkom!

Datum: 13 september
Tijd: 19.15-21.00
Locatie: Wijkcentrum Corlaer, Rijstegoed 2 in Nijkerk
www.ronnijkerk.nl

Vanaf 1 juni is oedeemtherapeute Frederike Prins voor het RONN beschikbaar. Zij houdt naast haar locatie in Hoevelaken ook spreekuur in Nijkerk bij fysiotherapie praktijk fortius.

Stichting RONN is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en e.e.a. is notarieel bevestigd!

De ergotherapeuten van Ergotherapie Praktijk Veluwe hebben, samen met de fysiotherapeut van Fortius, het 23ste AVL-symposium ‘Oncologie in perspectief -(Over)leven’ bezocht.

Het symposium bestond uit verschillende sprekers en te bezoeken workshops. Allemaal gericht op wat wij als zorgverleners kunnen betekenen / doen voor onze cliënten. Vooral goed luisteren was het advies!

Maart 2017: Op 27 maart heeft er een kennismakingsgesprek plaatsgevonden tussen Corinne als voorzitter van het RONN en 4 studenten HBO verpleegkunde van hogeschool VIAA in Zwolle. De studenten moeten voor hun afstuderen een praktijkonderzoek doen. Corinne van den Dool heeft hen gevraagd een evaluatiesysteem op te zetten. Het evaluatie systeem moet antwoord geven op hoe clienten de zorg ervaren, wat de begeleiding en/of behandeling effect heeft en uiteraard of we de doelen die we onszelf hebben gesteld, behaald worden. De studenten zullen deze opdracht eind 2017 afronden.

Corinne van den Dool heeft namens het RONN als stageverlenende , een handtekening gezet onder een stagecontract

Maart 2017: Op 29 maart besteedt de huis aan huis krant Stad Nijkerk aandacht aan het RONN en de aanstaande opening. We zijn erg blij dat we op deze manier zoveel mogelijk mensen kunnen informeren over het bestaan van het RONN en op deze manier kunnen uitnodigen voor de opening.

Bekijk hier het artikel op De Stad Nijkerk

maart 2017: Op 16 en 17 maart zijn de filmopnames van de promotiefilm geweest. Middels een korte video wil het RONN zich presenteren naar zowel cliënten als verwijzers.

Februari 2017: Stichting Roparun stelt vanuit de opbrengst van de Roparun een bedrag beschikbaar als bijdrage voor de eenmalige kosten. De Roparun is een estafette loop van Hamburg/Parijs naar Rotterdam met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor mensen met kanker.  Wij zijn erg trots dat de Stichting Roparun ons financieel wil steunen! Namens het hele RONN team: Bedankt!

Voor meer informatie over de Stichting Roparun verwijzen wij graag naar www.roparun.nl