mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

Woensdag 13 september organiseert het RONN ( Regionaal Oncologie Netwerk Nijkerk) een informatieavond in het wijkcentrum Corlaer.

Tijdens deze avond worden er een aantal korte presentaties gegeven over onderwerpen als: het RONN,  haarwerken, permanente make-up en massage.  Ook zullen er stands aanwezig zijn met informatie over deze onderwerpen. Daarnaast zal er uitgebreid informatie verstrekt worden over het thema voeding. Vanaf 19.15 uur staat de koffie/thee voor u klaar. Iedere geïnteresseerde is van harte welkom!

Datum: 13 september
Tijd: 19.15-21.00
Locatie: Wijkcentrum Corlaer, Rijstegoed 2 in Nijkerk
www.ronnijkerk.nl