Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

Interessante links

Indien u graag in contact wil komen met iemand die zich in een vergelijkbare situatie bevindt, verwijzen we u graag naar onderstaande websites:

www.kanker.nl

diagnose-kanker.nl

 

Op onderstaande website kunt u op basis van uw postcode het dichtstbijzijnde inloophuis vinden.

www.ipso.nl: voor een inloophuis bij u in de buurt

www.thha.nl  : Inloophuis in Amersfoort

 

Overige betrouwbare websites voor meer informatie over kanker(behandeling) en (na)zorg:

www.kanker.nl : Kanker.nl is een initiatief van KWF Kankerbestrijding, patiëntenbeweging Levenmetkanker en IKNL (kennis- en kwaliteitsinstituut voor de oncologische en palliatieve zorg). Zij hebben de handen ineen geslagen om betrouwbare informatie, ervaringskennis en het ondersteuningsaanbod rond kanker op één plek te bundelen en aan te bieden.

www.verwijsgidskanker.nl: helpt u en uw naasten bij het vinden van aanvullende behandeling- en begeleidingsmogelijkheden

www.voedingenkanker.info : Over het gebruik van voedingsmiddelen/supplementen bij kanker

www.jongerenenkanker.nl : voor jongeren met kanker tussen 15-35 jaar

http://nfk.nl/nfk/home/ :De Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK) heeft een checklist gemaakt voor mensen die te maken hebben met kanker. Bekijk document Checklist voor mensen geraakt door kanker (versie september 2014)’

https://www.kanker.nl/info/kankernl-infolijn : De gratis Kanker.nl Infolijn 0800 – 022 66 22 is een hulp- en informatielijn voor mensen met kanker en hun naasten. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00.

Heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.